Velg designalternativ

Hvilket alternativ som passer deg?Postkort / Kampanjekort Online - Format


klassikerne

Tegning inspirasjon fra POD Design

Låne ideer fra andre.

personlige postkort

Den tidligste kjente postkort var en håndmalte kort som ble sendt til T Hook i London i løpet av første halvdel av 1800-tallet. Det forutsettes at Theodore sendte postkort til seg selv for å teste bunnløs rekordtid.

I årene som kommer vet vi om flere tilfeller av postkort som sendes sporadisk mellom individer, spesielt i England og Amerika. Det er en godt bevart kort av 1848 med print reklame på baksiden. Den første kommersielt produserte postkort ble gjort i Philadelphia i 1861, og gikk under navnet "Lipman postkort".

Postkort har i en årrekke vært i tilbakegang som e-post og digitale tjenester erstattet de tradisjonelle kanalene. I 2014 har trenden snudd, og folk begynner å igjen sette pris på verdien av en mer personlig hilsen og tenke på å få postkort som viser at noen faktisk tok seg tid til å skrive en melding fra ferie. Eller at selskapene sende kort til ansatte og kunder.

PrintonDirects nye postkorttjenesten bringer sammen de digitale og analoge verden. Du utformer en personlig postkort online - Vi frank og sende. Bedre kan det ikke bli!

Postkort 9

Postkort 9

Bruk vårt designverktøy for å lage personlige postkort.

Trenger du mer inspirasjon?
 

oppgraderinger

 

Formidle en følelse av rettferdighet.

papir
Tykk og glanset papir for bestemte sammenhenger. Velg en billigere papir for de mer dagligdagse hendelser.
papir
laminert
Ønsker du å føle deg bortskjemt på riktig måte? Velg laminat på en eller to sider.
laminert
fire sider
Mange ferie? Velg en fire siders kort.
fire sider