Ta bedriften din til neste nivå. Fra luksuriøse papiraksjer til livlige farger. Med vårt premium forretningspapir, vil du oppdage kraften til tilpassede visittkort, notekort, konvolutter og mer. Markedsfør virksomheten din og sørg for at all design passer inn i merkevaren.

Se vårt store utvalg av designer, med alternativer beregnet på ulike bransjer og bruksområder, for å skape et konsekvent utseende på visittkort, flyers, brevpapir og mer. Start fra en mal og last opp bilder og tekst. Bare fantasien setter grenser.

Kunden bestiller visittkort online på iphone og macbook

POD for voksende virksomheter. 11+

Er du mer enn 11 ansatte? Kontroller merkevaren din med tilpassede maler. Vår plattform for forretningstjenester samle bedriftens utskriftsprodukter på ett sted. Dine ansatte kan bestille sine egne visittkort og mer, mens du holder kontrollen over merkevaren din med våre tilpassede maler.

  • Spar tid med forhåndsinnstilte maler - bare rediger detaljene dine for å bestille
  • Hold ting konsistent ved å stille inn merkefarger og skrifter
  • Lås logoen din og unngå utilsiktet tøyning eller bevegelse
  • Du kan også gå gjennom og godkjenne alle design før ordren er lagt inn

Kom i gang!
Bunke visittkort med tekst

VISITTKORT

Du kan ikke gå galt

Vi elsker dem fremdeles. Og vi kan ikke leve uten dem. Forsøk å representere selskapet ditt på en messe uten en. Eller gå til et kundemøte og si, beklager at jeg har glemt. Visittkort er fremdeles det mest brukte verktøyet i virksomheten. Overlever en i Tyskland, og mottakeren anser det som et privilegium å skaffe din personlige kontaktinformasjon. Gjør det i Frankrike, men sørg for å oversette dem til du-vet-hvilket-språk. Ikke glem å ta med graden din i Italia, og når du ønsker å avslutte et møte i Storbritannia - bare begynn å dele ut visittkortet. Planlegg turene dine. Men planlegg også visittkortoppførselen.

Markedsføringsannonse. To mennesker ser kreative ut.

MARKETING

Det handler ikke kun om sosiale medier

Vil du fortelle verden om bedriften din? Flyers er en idiotsikker måte å komme i kontakt med kunder. Ikke bare for å presentere produktene og kampanjene dine, men gi deg muligheten til å få kontakt med kundene dine på et personlig nivå. I en digital verden er det lett å glemme viktigheten av å danne ansikt til ansikt-relasjoner. Bruk gerilja markedsføring slik vi definerer det - For å tømme hele regioner med merkevaren din. Flyers kan stå i supermarkeder, parkeringsplasser, T-banen og ... overalt. Du vil helt sikkert knytte kontakt med potensielle kunder og muligens politimannen også.

Sett med markedsføringskort

MATCHING DESIGNS

Føl POD-kreativiteten på hvert trinn

Det handler om merkevarebygging. Og konsepter. Og det må passe inn i markedsstrategien. Høres riktig ut. Og dyrt. Men hvis du tilhører SOHO-gruppen (SmallOfficeHomeOffice) er det bare for overveldende. Begynn i det små og bygg etter hvert som du vokser. Det viktigste er å ha en klar visjon av den grafiske profilen du ønsker å oppnå og hva du skal kommunisere. Vi gir deg verktøyene for å bygge alt. Visittkort, notekort, brevhoder og mer - inkludert litt inspirasjon. Men du må gi kreativiteten. Kreativitet er fenomenet der du plutselig har et øyeblikk av klarhet. En ny merkevareidee eller et kult design dukker opp i hodet ditt, som ved en magi. Begynn å bla gjennom, og vi lover at det hele kommer med.

Kundene våre

POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_8_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_9_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_10_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_11_alttag???