Invitasjonskortet er der det hele begynner. Det første trinnet. Last opp et gjennomtenkt design for å skape de rette forventningene. Eller ta hjelp av maler og artikler for inspirasjon. POD har tilpassede invitasjonskort fra den intime familiebegivenheten til bryllupet med 300 inviterte.

Det er alltid en unnskyldning for å arrangere en fest, bare spør, så gir vi deg en. Hele ideen om å invitere på nettet er at det kan gjøres spontant. Våkn opp søndag morgen og inviter til en rolig brunsj eller send ut noen invitasjonskort på nettet fra bussen på vei hjem fra jobb. Når du har blitt vant til hvor enkelt det er, er det ingen vei tilbake.

Detalj av Save the Date-kortet. Rød håndskrift.

Hold av datoen

Ingen bryllupsfest uten gjester. Send Sett av Datoen i god tid. Ingen detaljer trenger å være tydelige, bare datoen. Bla gjennom tusenvis av bryllupsmaler og tilpasse favoritten din slik at den passer til brudeparet. Sett av Datoen er tilgjengelige for trykk og for sending online. Mange velger å sende Save the Date online og bryllupsinvitasjonskortet på mail. Velg en design og bruk det samme matchende utseendet på invitasjonskortet, takkekortet, menyen osv.

Kom i gang!
Bruker som forbereder seg på å sende bryllupsinvitasjoner online på iphone

Gør settet komplett

Bryllupskolleksjonen

Når du har funnet den rette - som i seg selv ikke alltid er den enkleste - vil neste avgjørelse være hvordan du skal arrangere bryllupet og hvem som skal komme. Noen steder i verden tar foreldre og pårørende vare på alt, men for det meste kreves det mye planlegging. Vi hjelper deg underveis. Punkt ett er å sørge for at alle de tiltenkte gjestene kommer. Det er viktig å kommunisere datoen umiddelbart. Begynn med å sende Sett av Datoen. Det beste er å finne et design som kan følge med de andre kortene - invitasjon, takkeort, veibeskrivelse osv. Utformingen av bryllupskolleksjonen gir gjestene en pekepinn på hvor morsom det vil være. Og når du er fornøyd med designverktøyene våre, kan du sende Sett av Datoen online og S.u. med alle spesielle forespørsler som er inkludert i tjenesten. Eller send et kort med posten på miljømerket papir. Nå har du tid til resten av festplanleggingen. Ingenting kan gå galt.

Detalj av bordeauxfargede barnas festinvitasjon

Hold barna underholdt

Barnas bursdagsfest

Er det noen gang enkelt med barn og deres bursdager? Noen barn er glade bare vennene er der (men ikke alltid foreldrene). Andre ønsker en stor fest med plass som tema og gjester kledd ut som superhelter. Å arrangere den perfekte barnefesten er en utfordring, men vi vil hjelpe deg underveis. Begynn med å stille forventninger kombinert med stor tålmodighet og halvparten av arbeidet er gjort. La oss gjøre den andre halvparten og hjelpe til med å skape den perfekte invitasjonen til barnefesten kombinert med inspirasjon til hvordan andre laget deres suksessrike barnefest. Eller ignorere alt. Plasser barnet utenfor døra og inviter til Drive-by-Birthday. Vennene går forbi i biler og synger Hurra for deg som fyller ditt år! Ja, deg vil vi gratulere! ...

Grønne invitasjonskort på tykt papir

Feiringer

En milepæl

Passet ditt sier 30+. Sinnet ditt sier 25. Og du vil ikke huske sannheten. Men du føler at det er gått en milepæl og at du er på vei inn i andre omgang. På tide å invitere alle du virkelig ikke har møtt de siste årene. Vis at du ikke er så gammel som de er. Start med invitasjonskortet - designet stiller forventningene til festen. Last opp noen morsomme bilder og lag en bursdagsinvitasjon som ingen kan nekte. Bestill det beste hotellet i byen, men sørg for at DJ-en er yngre enn du er. Det kan bare være vellykket.

En POD-designer

Last opp design og selg dem

Hva holder oss skilt fra de andre?

  • Du gir oss design, vi gir deg de høyeste fortjenestemarginene.
  • Sov godt. Betalingen er sikker.
  • Ikke alle produktene. Men de som teller.
  • Vi promoterer deg. Og du promoterer deg selv.
  • Kvalitet fra start til levering.
  • Ti land og telling.

Kom i gang!