Bryllupsinvitasjoner som gir flaks

Brudepar i naturen. Med russisk tittel.

Hvis det regner på bryllupsdagen, betyr det flaks for brudeparet. I andre deler av verden stamper du på glass, kaster buketten eller begraver en flaske whisky. Bryllup er planlegging, lykke og magi. Alle brudepar strever etter et unikt bryllup og et langt lykkelig giftermål etterpå. Det unike bryllupet betyr forskjellige ting i forskjellige kulturer, religioner og land. Det blir ekstra komplisert å planlegge den perfekte dagen for bryllup over kulturelle grenser.

Er det mulig å påvirke turen og skjebnen før bryllupsdagen?

Absolutt. Hvis du ikke har en intern astrolog, er det en app. Bare skriv inn alle livets datoer, og en anbefalt dag for ekteskap dukker opp. Selv om datoen ikke samsvarer med lykketallene dine, kan du gifte deg når klokken slår halvt, noe som uunngåelig fører til glede i ekteskapet.

Fyll bryllupsinvitasjonen med lykketall og last opp ikoner som betyr flaks. Hvis noe har gitt deg flaks, blir det automatisk et tursymbol. Et invitasjonskort med det onde øyet skremmer vekk vibber og sjalusi. Legg til symbolet på livets tre, og flere gjester vil kjenne det igjen. Og hvorfor ikke et bilde av stedet der du møttes? Møtte du i køen for softis-kiosken - Legg en softis til bryllupsinvitasjonen.

Hva tjener alle parter før festen?

Del lykken og kjærligheten på halen sex eller brudedusj. Den første lyttemottakelsen fant sted på Holland fra 1700-tallet. I Sparta ble tradisjonen for halsex satt i gang for å gi brudgommen en lykkelig fremtid. I den muslimske verden samler du familien gjennom "dholki" hvor du synger, danser og spiller musikk. I India er det "sangeet" krydret med "mehndi" der brudgommen og hennes kvinnelige venner er malt med henna. Varianter fra forskjellige land kan tjene som inspirasjon uansett hvor du gifter deg.

Legg inspirasjon til bryllupsinvitasjonen.

Ritualer som gir flaks

Ordet ritual fører sinnet til sekter og stammer som virker skjult. Men et ritual kan også være når brudeparet drikker fra det samme glasset vin under den jødiske eller ortodokse seremonien. Eller det buddhistiske paret som drikker skyld i "san-san kudo". Hvis du er gift i Polynesia, kan du forvente å bruke en "tei fa fa" - en spesiell kilt for brudepar. Velg et ritual som passer omgivelsene og som alle bryllupsgjester vil huske.

Blomster gir flaks

I Kina kan de broderes med bryllupskostymet, og i Korea blir blomstene en viktig del av bordinnstillingen. Blomster fra frukttrær er symboler på befruktning i Kina, India, Iran og i mange europeiske land. Velg riktige blomster med riktig farge. Rødt representerer flaks og rikdom og driver bort onde ånder. Blått er trofasthet og lojalitet. Det er ikke tilfeldig at Jomfru Maria ofte gjenspeiles i blå plagg. Velg et bryllupsinvitasjonskort med blomstermotiver.


Bestill nå