Ideer og inspirasjon til barnefester.

Barnas festinvitasjon med et monstertema

INSPIRASJON - En åndelig myndighet sier ordbøkene. Vi sier en snarvei til å designe det perfekte invitasjonskortet til barnefesten. Nøkkelen til suksess er å finne riktig parti. Hvis du er foreldre til barnet, har det aldri vært lettere å komme til den perfekte barnefesten. Invitasjonskort fikser POD. Din utfordring er å finne et passende tema. Alle barn - gutter uansett - liker plassen. Stjerner, stjerneskip, galakser og astronauter er sikre kort. Stek en kake med stjernelys og en romrakett på toppen. Legg litt vokspapir mellom stearinlysene og kaken, og la ikke barna spise opp plassguttene.

Hvis plass blir tema - himmelen er grensen. Trekk gardinene og slå på projektoren. La barna fordype seg i stjernenes verden og benytt anledningen til å lære noen stjernebilder. Forklar hvorfor solen eksisterer og hva en måneformørkelse er.

Forbered deg nøye. Begynn med å fortelle oss om professor Astrokatts romraketter. Astro cat tar deg med på raketteventyr hvor du møter bananfluer og lærer romfarts historie. Alle inviterte vil gjenta Houston, vi har et problem i flere dager. Fortsett med romleker og rakettgodis servert på romplater med matchende krus. Avslutt med quiz om dagens tema og professor Astrokatt sin bok. Det vil være en barnefest å huske og gjøre andre foreldre sjalu.

MILJØPAPIRER FOR BARNEINVITASJONER

Se på forslag fra våre designere og begynn med en mal. Velg et papir som passer anledningen. Alle papirene våre er merket med Svanen og FSC-sertifisert. Husk å fortelle barna om miljøpapirer og hvor viktige trærne våre er. Forklar på en lett forståelig måte hvordan skog påvirker drivhuseffekten og hva som skjer med dyrene når de blir kvitt hjemmene sine. PODs kvistpapir er vårt mest naturlige papir laget av resirkulert papir, bark og kvist. Perfekt til invitasjonskort til barnefesten og er bra for miljøet vårt. Velg en konvolutt av samme materiale.


Bestill nå